Διέρρευσε η λίστα του Μαρινάκη – Ο “άγνωστος Χ”, ο “ογκόλιθος” και η “σαΐτα”

Διέρρευσε η λίστα του Μαρινάκη – Ο “άγνωστος Χ”, ο “ογκόλιθος” και η “σαΐτα”
Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή που "καίει" τον Ολυμπιακό - Δείτε τα ονόματα που βρίσκονται στο "κάδρο" και τις μεταγραφές σε άμυνα και επίθεση.

​Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι τις τελευταίες ώρες οι επαφές στον Ολυμπιακό τόσο για το θέμα του προπονητή όσο και για τις μεταγραφές που θα γίνουν, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει πάρει «φωτιά» η ονομοτολογία με τους υποψήφιους στόχους των πρωταθλητών.

Όσο αφορά το νέο κόουτς, η περίπτωση του Αλβανού Χάσι που κυκλοφορεί από χθες δε δείχνει να έχει πιθανότητες, ενώ έμεινε πίσω, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή του Κρίστιανσεν, αν και μέχρι πρόσφατα παρουσιαζόταν ως ένα από τα φαβορί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Αντίθετα, υπάρχουν πάντα στο «κάδρο» οι Πελεγκρίνο και Τζούκιτς, ενώ ο Λεμονής εξακολουθεί να έχεις τις πιθανότητές του από τη στιγμή που δεν κλείνει ξένος τεχνικός.

Πάντως, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε άλλα ρεπορτάζ, υπάρχει και μία περίπτωση προπονητή που δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στον Τύπο και απασχολεί σοβαρά, αλλά φαίνεται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, δεν «παίζει» κάτι για τον Μπελφοντίλ της Σταντάρ Λιέγης που κυκλοφόρησε, ενώ για τις περιπτώσεις των Ρανόκια και Γκονσάλο, υπάρχει ενδιαφέρον, εξετάζονται και οι δύο από τον Ολυμπιακό, αλλά προφανώς δεν μπορούν να αποκτηθούν «πακέτο».

Αν οι Ερυθρόλευκοι κάνουν κίνηση είναι δεδομένο πως θα πάνε για έναν από τους δύο. Eιδικά, πάντως, για τον δεύτερο μπορούμε να πούμε πως συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν οι Πειραιώτες για έναν στόπερ-ογκόλιθο της άμυνας, αν και είναι γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει «φτιάξει» καλό όνομα στην Ιταλία και είναι περιζήτητος.

Από την άλλη, φαίνεται πως υπάρχει όντως θέμα επιστροφής του Βάις. Στην αρχή που γράφτηκε το όνομά του υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Σλοβάκος προορίζεται πιο πολύ για τη Νότιγχαμ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι προορίζεται για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να δώσει την απαραίτητη ταχύτητα στα «φτερά» της επίθεσης, εκεί όπου φέτος δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αδυναμίες.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play