Χιμένεθ: Η πρωτιά εξαρτάται από εμάς

Χιμένεθ: Η πρωτιά εξαρτάται από εμάς
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τη συνέχεια των play off και για το ντέρμπι της Τετάρτης στη Λεωφόρο.

​Την πεποίθησή του ότι η μάχη για την πρώτη θέση στα play off θα κριθεί από την ίδια την ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη Nova τόσο για τη συνέχεια των αγώνων κατάταξης, όσο και για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο.

Οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα θα γίνει μια ακόμα σημαντική μάχη. “Κλειδί” θα αποτελέσει το ποια από τις δύο ομάδες θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευθεί το ροτέισον. Είναι μια τρέλα αυτή η διαδικασία, αφού ύστερα από μια τόσο μεγάλη σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι εμείς στοχεύουμε στη νίκη, προσπαθώντας να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των επιλογών που έχει ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο ματς”.

– Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το ματς της Τετάρτης, θα έχει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στην Τούμπα;

“Μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ νικήσαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική διαδικασία”.

– Παρά την εντός έδρας ήττα απ’ τον Πανιώνιο, συμφωνείτε ότι η ΑΕΚ κρατάει ακόμα την πρωτιά στα δικά της …χέρια;

“Φυσικά και εξαρτάται από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα βήμα πίσω μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με δεδομένο ότι είχαμε 80% κατοχή μπάλας και σε συνδυασμό με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήταν μια άτυχη στιγμή που μας κράτησε πίσω. Φυσικά όμως εξαρτάται από εμάς”.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play