Θέλει να αποδείξει ότι έχει κίνητρο ο Παναθηναϊκός

Θέλει να αποδείξει ότι έχει κίνητρο ο Παναθηναϊκός
Εκτός από το γόητρο, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ώστε να μπορέσει να αποφύγει την τελευταία θέση στα play off. Πάει για βασικός ο Λέτο.

​Πάθος και θέληση για τη νίκη θέλει να δείξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των play off. 

Εκτός από το γόητρο, υπάρχει και η ουσία και αυτό είναι κάτι που έχει τονίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του, ζητώντας να δώσουν το 200% στο ματς απέναντι στην «Ένωση». 

Για τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό να αποφύγει την τελευταία θέση στη βαθμολογία και πρέπει να δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το πετύχει. 

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στο ματς σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Στην κορυφή είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Λέτο αντί για τον Μολίνς, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Μέστο αντί του Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός και ο νεαρός Χατζηγιοβάνης, αφού υπάρχουν αρκετές απουσίες, όπως των Βιγιαφάνιες, Εμποκού, ενώ οι Βλαχοδήμος και Μπουμάλ δεν έπεισαν στο προηγούμενο παιχνίδι. 

Ο Ουζουνίδης πάντως, μετά το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν έξαλλος από την εικόνα της ομάδας και δεν δεχόταν καμία δικαιολογία. Χθες δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει σήμερα ή αύριο για να δείξει στους παίκτες του τι ακριβώς πρέπει να κάνουν.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play