Έτοιμος να γυρίσει το κλίμα ο Γιαννακόπουλος – Οι “βόμβες” που ακούγονται

Έτοιμος να γυρίσει το κλίμα ο Γιαννακόπουλος – Οι “βόμβες” που ακούγονται
Αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού είναι ο ιδιοκτήτης του.

Η ιστορία έχει δείξει πως οι ελληνικές ομάδες που έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης στηρίχτηκαν κυρίως σε Έλληνες παίκτες, οι οποίο γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει η φανέλα της ομάδας και τι ιστορία κουβαλά πίσω της.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν πήγε σε… αμερικανοποίηση του ρόστερ του, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός με κάτω τα χέρια από τη Φενέρμπαχτσε, που κατέκτησε και το τρόπαιο. Και το ερχόμενο καλοκαίρι, ανεξαρτήτου κατάληξης του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να επιστρέψει στη συνταγή της ελληνοποίησης, με τη σύμφωνη γνώμη και του Τσάβι Πασκουάλ.

Ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό είναι ηχηρά αλλά και ιδιαιτέρως δύσκολες περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή του Κώστα Σλούκα, την οποία αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η “Γάτα”. Ο παίκτης δήλωσε χθες πως δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα και πως το σκέφτεται, την ώρα που με τους αδερφούς Αγγελόπουλους φαίνεται να υπάρχει ακόμα μια “παγωμάρα”. Ο Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να… δράσει αν βρει πρόσφορο έδαφος, αλλά ο Ομπράντοβιτς δείχνει αποφασισμένος να τον κρατήσει, όπως δήλωσε.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Βαγγέλη Μάντζαρη, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες, βεβαίως, να μην τα βρει ο Έλληνας άσος με τους Ερυθρόλευκους δεν είναι πολλές, ωστόσο σε αυτό το ενδεχόμενο οι Πράσινοι δεν αποκλείεται να ψαχτούν, όπως ακούγεται, για τον έμπειρο γκαρντ, κάτι που είχαν κάνει και κατά το παρελθόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play