Απίστευτη κίνηση fair play από Έλληνα ποδοσφαιριστή (vid)

Απίστευτη κίνηση fair play από Έλληνα ποδοσφαιριστή (vid)
Σε μια σπάνια κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προέβη παίκτης του Θεσπρωτού, ο οποίος παρότι σκόραρε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου την τελευταία αγωνιστική, παραδέχτηκε ότι δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι αλλά με το χέρι.

​Μπορεί το παιχνίδι της Κυριακής (21/5) ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Ολυμπιακό Βόλου να μην είχε κάποιο ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε κάτι το σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα κι ενώ το ματς στο 87΄ ήταν 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου, η ομάδα της Ηγουμενίτσας ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μπίκα με την μπάλα αντί για το κεφάλι του να βρίσκει στο χέρι του. Η παράβαση αυτή αρχικά δεν έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή, ο οποίος έδειξε σέντρα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια ο αρχηγός της ομάδας της Μαγνησίας Βαγγέλης Στουρνάρας, να πάει στον 24χρονο aαρχηγό των Ηπειρωτών και να του ζητήσει να παραδεχτεί το ότι υπέπεσε σε χέρι, κάτι το οποίο κι έκανε με τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφαση του.

Χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι ότι στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» ο οποίος εξήρε τον παίκτη για την κίνηση του να παραδεχτεί, ότι έκανε χέρι στην φάση του γκολ. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play