Σάλος με σχόλιο του Κούβελου που αποκαλεί… ΜΠΑΟΚ τον ΠΑΟΚ (pic)

Σάλος με σχόλιο του Κούβελου που αποκαλεί… ΜΠΑΟΚ τον ΠΑΟΚ (pic)
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΕ προχώρησε σε χαρακτηρισμούς που αναμένεται να σηκώσουν μεγάλη κουβέντα και πολλές αντιδράσεις. Κατηγόρησε τον Σαββίδη, είπε πως ο ΠΑΟΚ ευνοείται απ' την κυβέρνηση και υποστήριξε τον εισαγγελέα Μπαξεβάνη.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 υπερασπίστηκε σε σχόλια του στο Facebook τον Στέφανο Μπαξεβάνη, θεωρώντας πως δεν είναι μεμπτό να πανηγυρίζει την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Όμως εκείνο που έχει προκαλέσει σάλο είναι το γεγονός πως αποκαλεί τον ΠΑΟΚ… ΜΠΑΟΚ και γράφει ότι είναι η ομάδα που έχει τη στήριξη της κυβέρνησης, ενώ αναφέρει πως στον Σαββίδη χάρισαν 38 εκ. ευρώ για λαθρεμπόριο.

Εντύπωση προκαλούν τα ορθογραφικά λάθη του Κούβελου, τα οποία είναι αρκετά και μάλιστα… βγάζουν μάτι σε πολλές περιπτώσεις.

Για τον εισαγγελέα Μπαξεβάνη, ο Ισίδωρος Κούβελος σχολίασε: «Δεν τον είδα στη φωτογραφία να είναι με οργανωμένους. Μια χαρά φαίνεται δίπλα σε γυναικόπαιδα που σημαίνει ότι είναι φίλαθλος και στηριζη την προσπάθεια μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όλες οι ομάδες είναι πλέον εδώ και πολλά χρόνια επιχειρήσεις που εκπροσωπούν όμως στο εξωτερικό τη χώρα. Συνχαρητήρια για τον δικαστή που έχη το θάρρος να παραμενει φίλαθλος κάτι που πρέπει να κάνουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες μακρυά από οπαδικές ανοησίες που παρακαλούν να χάσει η ελληνική ομάδα έστω κι αν αγωνίζεται εναντίον Τούρκων, Ρώσων ή οτιδήποτε άλλο! Μπράβο του και πάλι μπράβο!!!».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη, έγραψε: «Του Σαββίδη είναι το site που πήρε τίτλο με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και αφού του χαρίσανε 38 εκατ ευρώ για λαθρεμπόριο !!! Τώρα σφάζουν τον Πανιωνιο μπας και κερδιση ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ σαββιδης και ΜΠΑΟΚ !!!! Σε αυτή τη χώρα ζούμε τον συριζοανελ που έχουν πρότυπο το κοπρόσκυλο τον Μαδουρο !!!!!».

Το εντυπωσιακό είναι πως οι τοποθετήσεις του Ισίδωρου Κούβελου έγιναν κάτω από ανάρτηση της (κοινοποίηση) της Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη, της μητέρας της Ελληνίδας Παγκόσμιας Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ! Κι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα εκπροσωπούσε, αν είχε εκλεγεί, την Ελλάδα στην ΔΟΕ δε δίστασε να τοποθετηθεί με αυτό τον τρόπο σε δημοσίευση μητέρας Ολυμπιονίκη!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play