“Όχι” του Κολοβέτσιου στην ΑΕΛ

“Όχι” του Κολοβέτσιου στην ΑΕΛ
Την επικείμενη αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από την ΑΕΚ επιβεβαίωσε εμμέσως η ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την πρότασή της επειδή έχει προτάσεις από το εξωτερικό και είναι προτεραιότητά του.

​Ούτε τα κιτρινόμαυρα, αλλά ούτε και τα «βυσσινί» θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. 

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο Έλληνας στόπερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε κάνει. 

Εμμέσως λοιπόν επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, καθώς ο λόγος που επικαλέστηκε είναι προτάσεις από το εξωτερικό, το οποίο χαρακτήρισε προτεραιότητά του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

«Αρνητικά απάντησε χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στον κ. Αλέξη Κούγια ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην πρόταση που του έγινε για συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια. 

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απήντησε ότι ήταν επαρκέστατη οικονομικά η πρόταση των 175.000€ το χρόνο πλέον πριμ για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων 5 θέσεων και της κατακτήσεως του Κυπέλλου, αλλά δήλωσε στον κ. Κούγια, ότι η προτεραιότητα του δεν είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, από όπου έχει 3 προτάσεις τις οποίες επεξεργάζεται. 

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλους ποδοσφαιριστές, έλληνες και ξένους, στις θέσεις των σέντερ μπακ».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play