Δείτε τον Ομπράντοβιτς στο πρώτο του ευρωπαϊκό – 25 χρόνια πριν (pics & vids)

Δείτε τον Ομπράντοβιτς στο πρώτο του ευρωπαϊκό – 25 χρόνια πριν (pics & vids)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της καριέρας του σε ηλικία μόλις 32 ετών. Έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του ποτέ... Δείτε βίντεο από εκείνη τη βραδιά και φωτογραφίες του Ζέλικο πριν από 25 χρόνια.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο απόλυτος μύθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι νίκες του, η πορεία του, οι τίτλοι του αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη πως ο Σέρβος είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει γνωρίσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η χθεσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας αποτέλεσε το 9ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο παλμαρέ του σπουδαίου προπονητή, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο πριν από 25 ολόκληρα χρόνια. Σε ηλικία μόλις 32 ετών τότε, όταν είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης της Παρτιζάν, ο Ζοτς στην ίδια πόλη με χθες, την Κωνσταντινούπολη, ξεκινούσε να γράφει την ιστορία του.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει το τρόπαιο με 5 διαφορετικές ομάδες. Και δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως το έχει κατακτήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Δείτε τον Ζοτς πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, το 1992, όταν σε ηλικία 32 ετών οδηγούσε την Παρτιζάν Βελιγραδίου στην κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε στο βίντεο την Παρτιζάν να κατακτά, υπό τις οδηγίες του Ζοτς, το ευρωπαϊκό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play