Αυτό το μεγάλο συμβόλαιο “τελειώνει” ο Σφαιρόπουλος απ’ τον Ολυμπιακό

Αυτό το μεγάλο συμβόλαιο “τελειώνει” ο Σφαιρόπουλος απ’ τον Ολυμπιακό
Διαβάστε ποιος παίκτης δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σύντομα απ' το λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχασε τον τελικό από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η πορεία του στη φετινή ανανεωμένη Ευρωλίγκα μόνο πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Οι “ερυθρόλευκοι”, πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπου θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό στο δρόμο για το τρίτο σερί πρωτάθλημά τους.

Μετά απ’ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν επί της ουσίας τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και σίγουρα το πρώτο που θα κοιτάξουν να κάνουν είναι να… ξεφορτωθούν κάποιους παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Και μέσα σ’ αυτούς φαίνεται πως θα υπάρχει και ένα βαρύ όνομα και συμβόλαιο.

Ο Πάτρικ Γιανγκ ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στο λιμάνι, ως ο σέντερ που θα κυριαρχήσει και θα κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να γίνει αυτός για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι σπατάλησαν ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να… σκεπάσει τα καλάθια.

Ο Σφαιρόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να ψάξει άλλον παίκτη για τη ρακέτα και αναμένεται να εισηγηθεί στη διοίκηση την απομάκρυνση του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος κοστίζει περίπου 1 εκ. δολάρια. Παράλληλα, τον Γιανγκ αναμένεται να ακολουθήσει και ο Γουότερς, που αποκτήθηκε ως αντί – Χάκετ, αλλά δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να αποδώσει έστω και στο ελάχιστο όσα έδινε ο Ιταλός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play