Θέλουν τον… Ισπανό τους στον Ολυμπιακό

Θέλουν τον… Ισπανό τους στον Ολυμπιακό
Στην ισπανική αγορά εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα όσον αφορά το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, με τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση να αναμένονται εντός της εβδομάδας.

​Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα προπονητή. 

Οι Πειραιώτες έλαβαν την απόφαση να περιμένουν να ολοκληρωθούν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στη συνέχεια να ξεκινήσουν εκ νέου τις επαφές με τους προπονητές που είναι ψηλά στη λίστα τους. 

Άλλωστε, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε προπονητή από το «πάνω ράφι» και όλα δείχνουν ότι ο επόμενος προπονητής της ομάδας θα προέρχεται από την Ισπανία ή θα είναι ισπανόφωνος. 

Ένας από τους προπονητές που έχουν ακουστεί είναι ο Κίκε Σετιέν (φώτο), ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Λας Πάλμας και βρίσκεται παράλληλα στο «στόχαστρο» της Μπέτις. 

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και δεν αποκλείεται σήμερα να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του μπασκετικού Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ, όπως είχε κάνει πριν από πέντε χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play