Σημαντικές εξελίξεις στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ

Σημαντικές εξελίξεις στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ
Πολλές ανακατατάξεις θα λάβουν χώρα στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς πλέον αποτελεί ζήτημα χρόνου η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Mαρινάκη.

Ήδη, θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση από την ομάδα μέσα στους προσεχείς μήνες του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος ενεργοποιείται στη Νότιγχαμ.

Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται πως θα έχει φέτος ένα καυτό καλοκαίρι, αφού θα ασχολείται ταυτόχρονα και με τις δύο ομάδες, ωστόσο το φθινόπωρο θα γίνει μόνιμος κάτοικος Αγγλίας. Τη θέση του στην ΠΑΕ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα την καταλάβει, ωστόσο ως απόλυτο φαβορί προβάλει ο μέχρι στιγμής διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παύλου.

Δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη και απόλυτα επιτυχημένος στο έργο του, ο Γιώργος Παύλου έχει κερδίσει με το σπαθί του την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ και όπως όλα δείχνουν, έφτασε η ώρα να αναλάβει ένα ακόμα πιο υψηλό και απαιτητικό πόστο στην ομάδα. Βέβαια, οι εκπλήξεις είναι πάντοτε στο …πρόγραμμα στον Ολυμπιακό, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή ο κ. Παύλου φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο Νο.1 υποψήφιος για νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, στα πιο …χαμηλά κλιμάκια και όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει περιέλθει ο Φρανσουά Μοντέστο, μετά την αδυναμία του να κλείσει έναν προπονητή από τη γαλλική αγορά. Μάλιστα, μετά την επανενεργοποίηση από την ομάδα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, γίνεται σαφές πως ο Κορσικανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει χάσει πολλούς πόντους και οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται πάρα πολύ κρίσιμες για το μέλλον του.

Από τον Μοντέστο περίμεναν σίγουρα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στον Ολυμπιακό και αν τελικά, επικρατήσουν οι επιλογές του Κοβάσεβιτς, τότε θα είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Σέρβος θα έχει επιστρέψει δυναμικά και με …φόρα για να αναλάβει ξανά πόστο στην ΠΑΕ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για τις ισορροπίες στο εσωτερικό του συλλόγου, η αγάπη και η εκτίμηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μοντέστο παραμένει δεδομένη, όμως ίσως το μοντέλο αυτό να κριθεί αποτυχημένο και να προχωρήσουν στον Ολυμπιακό σε μια σειρά αλλαγών για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play