Football League: Άρης… the end – Ανέβηκαν Λαμία, Απόλλωνας

Football League: Άρης… the end – Ανέβηκαν Λαμία, Απόλλωνας
Η Λαμία έφυγε με το 0-0 από το "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον Άρη, που δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λαμία στη μεγάλη κατηγορία. Ανέβηκε και ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Έμοιαζε εδώ και πολύ καιρό πολύ δύσκολο. Αλλά και πολύ… κακό για να είναι αληθινό. Κι όμως, ο Άρης δεν κατάφερε να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα και θα είναι αναγκασμένος και την επόμενη περίοδο να αγωνίζεται στη Football League..

Την… ταφόπλακα την έβαλε η Λαμία σήμερα στο “Κλ. Βικελίδης”. Το τελικό 0-0 έστειλε την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Σούπερ Λίγκα, παρέα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφήνοντας τον Άρη πλήρως αποτυχημένο να είναι αναγκασμένος να περιμένει ακόμα ένα χρόνο για να παλέψει να επιστρέψει εκεί που ανήκει ιστορικά. Στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Άρης ήθελε μόνο τη νίκη για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες και να μείνει στο κυνήγι της ανόδου που ήταν ο ένας, μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο, μπορεί η θέληση να ήταν μεγάλη, αλλά οι κίτρινοι έδειξαν να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα ακόμα σημαντικό ματς της χρονιάς.

Η Λαμία κράτησε με σχετική ευκολία το 0-0 και στο φινάλε πανηγύρισε μια ιστορική στιγμή σε ένα ιστορικό γήπεδο κι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Για πρώτη φορά η Λαμία θα αγωνιστεί στη Superleague, γράφοντας το… Game Over του Άρη. Την ίδια ώρα, την άνοδο του και μαθηματικά εξασφάλισε ο Απόλλων Σμύρνης, παρά την εντός έδρας ισοπαλία του (0-0) στην Ριζούπολη κόντρα στα Τρίκαλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play