Αγγελόπουλοι: Μακάρι να γίνει τελικός στο ΟΑΚΑ – Δεν θαυμάζουμε τη Φενέρ

Αγγελόπουλοι: Μακάρι να γίνει τελικός στο ΟΑΚΑ – Δεν θαυμάζουμε τη Φενέρ
Για τους δύο χαμένους τελικούς σε Μαδρίτη και Πόλη απέναντι σε γηπεδούχους μίλησαν οι Αγγελόπουλοι. "Δεν είναι τούρκικη ομάδα η Φενέρ, έχει μόνο Τούρκους φιλάθλους. Ελπίζουμε σε φάιναλ φορ στην Ελλάδα με 13.000 Ολυμπιακούς".

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Αίσθημα περηφάνιας έχουμε. Χάσαμε στην Πόλη απ’ τη Φενέρ, χάσαμε στη Μαδρίτη απ’ τη Ρεάλ, ελπίζοτυμε καποια στιγμή να γίνει και στην Ελλάδα φάιναλ φορ με 13.000 Ολυμπιακούς, ακόμα και στο ΟΑΚΑ. Η ζωή συνεχίζεται και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στη σεζόν απ’ τη Φενέρ. Ήρθαμε εδώ χωρίς Λοτζέσκι και Χάκετ, που είναι σημαντικοί πολλοί στην ομάδα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά πρέπει να τα λέμε.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Τέταρτος τελικός στα τελευταία έξι χρόνοα, έχουμε πάρει δύο τίτλους, παίζουν ρόλο και οι συνθήκες. Δεν το ρίχνουμε εκεί. Έχουμε τελικούς με Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε.

Πικραμένοι είναι οι παίκτες, θέλανε όλοι να το πάρουμε, αλλά είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η Φενέρ που πήρε την Ευρωλίγκα, για μία νίκη θα μπορούσε να μείνει 7η. Είναι τούρκικη ομάδα, αλλά έχει μονο Τούρκους φιλάθλους. Δεν έχει Τούρκους παίκτες, ούτε προπονητή. Δεν ζηλεύει κανείς το μπάσκετ που παίζει η Φενέρ. Δεν μου προκαλεί θαυμασμό, δεν έχει κάνει κάποιο επίτευγμα. Δεν το λέω για να μειώσω το κατόρθωμά τους

Τα λέω αυτά χωρίς να μειώνω την αξία του τίτλου της Φενέρ. Απλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι.

Παίξαμε έναν τελικό κόντρα σε 45 εκατομμύρια και κάναμε μια ανατροπή που παραμιλούσε η Ευρώπη. Συνεχίζουμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play