Παίζει με ΑΕΚ ο Ζέκα

Παίζει με ΑΕΚ ο Ζέκα
Αύριο θα παρθεί η οριστική απόφαση του Παναθηναϊκού για το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Ζέκα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους "πράσινους" να προσανατολίζονται σε συμμετοχή του αρχηγού τους στο ΟΑΚΑ.

​Mετά την μη ολοκλήρωση του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ υπήρξε σύγχυση μεταξύ άλλων και με το θέμα του Ζέκα. 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική λόγω της αποβολής του στην πρεμιέρα των πλέι οφ στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Ζέκα εξέτισε την ποινή στον κόντρα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο (21/5) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τον Ζέκα στον αγώνα με την ΑΕΚ, έχοντας ως σκεπτικό πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει διεξαχθεί οπότε και ο διεθνής άσος έχει εκτίσει την ποινή του, τη στιγμή μάλιστα που οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει ένσταση για την οριστική διακοπή.

Πάντως η τελική απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα παρθεί αύριο για τη συμμετοχή ή όχι του Ζέκα στο ματς με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση ωστόσο που ο Ζέκα αγωνιστεί και υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για μηδενισμό του Παναθηναϊκού, τότε είναι πιθανό ο αρχηγός του τριφυλλιού να χάσει κάποιο από τα επόμενα ματς στη διαδικασία των πλέι οφ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play