Καλάθης: “Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε…”

Καλάθης: “Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε…”
Μετά το ρεκόρ καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, ο Νικ Καλάθης έδωσε απαντήσεις για τα όσα ακούστηκαν και ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε.

​Ήταν να μην… πάρει φόρα! Ο Νικ Καλάθης κατάφερε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας να «σπάει» δύο φορές το ρεκόρ καριέρας του και να αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί του Παναθηναϊκού Superfoods στη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ!

Μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε και την αγωνιστική απραξία τον τελευταίο μήνα, ο αρχηγός των «πρασίνων» το πήρε… προσωπικά και ηγείται της ομάδας του σε αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί οι κυπελλούχοι να ψάχνουν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» και έτοιμος να «καθαρίσει» με την υπόθεση της πρόκρισης. 

«Παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση, την οποία μου δίνει ο προπονητής μου. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Από εδώ και στο εξής το θέμα είναι να τελειώσω δυνατά τη χρονιά και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος» δήλωσε μετά το 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για τα όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τη Φενέρ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα! «Θέλω να πω στον κόσμο μας να μείνουν μαζί μας. Να μας υποστηρίξουν. Εχουμε δυνατή ομάδα. Μπορεί να ακούστηκαν διάφορα, ότι κάποιοι παίκτες είναι εδώ, κάποιοι άλλοι εκεί, αλλά όλοι στα αποδυτήρια θέλουν να κερδίσουν. Ο,τι κι αν ακούτε, τα περισσότερα από αυτά μην τα πιστεύετε. Εχουμε δυνατή ομάδα, παίκτες που μπορούν να παίξουν, έχουν παραστάσεις, έχουν κερδίσει πολλά ματς στις καριέρες τους και πραγματικά μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Εχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Για τον ίδιο και το γεγονός του… διπλού ρεκόρ καριέρας είπε χαμογελαστός: «Όπως δήλωσα και πριν πιστεύω στον εαυτό μου. Με τον τρόπο που παίζω είμαι ένα μεγάλο κλειδί για την ομάδα γιατί αποφασίζω για την ομάδα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Πάντως για μένα δεν παίζει ρόλο το σκοράρισμα ή να δώσω 10 ασίστ, αλλά να κάνω πιο εύκολο το παιχνίδι για τους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι νίκες. Οι αντίπαλες ομάδες πολλές φορές μου δίνουν το σουτ και έτσι αποκτάω την αυτοπεποίθησή μου».

Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φανεί στο ίδιο επίπεδο όπως πριν από τα ματς με τη Φενέρ; «Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορώ να δω το μέλλον. Για μας προέχει το 4ο ματς τη Δευτέρα (22/5) και αυτό είναι που σκεφτόμαστε. Οπως είπα, όμως, έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Πηγή: gazzeta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play