Δύο παίκτες από την Οσασούνα βλέπει η ΑΕΚ (vid)

Δύο παίκτες από την Οσασούνα βλέπει η ΑΕΚ (vid)
Ο 23χρονος επιθετικός Κόντρο και ο 30χρονος αριστερός στόπερ Βουγιαντίνοβιτς της Ισπανικής ομάδας είναι στο στόχαστρο της Ένωσης.

​Η Ισπανική ποδοσφαιρική αγορά είναι δεδομένο πως αρέσει στην ΑΕΚ (αν και φυσικά δεν είναι η μόνη…). Αρκετοί παίκτες πάντως από την Πριμέρα έχουν τσεκαριστεί τόσο από τον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και μερικές περιπτώσεις είναι εξαιρετικές. Σύμφωνα με τη SportDay η Ένωση έχει στη λίστα της δυο παίκτες από την Οσασούνα: Πρόκειται για τον 23χρονο επιθετικό Κέναν Κόντρο (κεντρική φωτό) και τον 30χρονο αριστερό στόπερ Νικόλα Βουγιαντίνοβιτς (ένθετη φωτό).

Για τον Κόντρο πιθανότατα ρόλο θα παίξει και τι θα γίνει με τον Αραούχο, όμως ήδη γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό φορ. Με ύψος 1.87 ο γεννημένος στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας, έχει ρίζες και από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη με την οποία μάλιστα έχει φέτος και μία συμμετοχή με την Εθνική της χώρας. Είναι παίκτης που όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει τις μετοχές του. Έχει συμβόλαιο ως το 2018 με την Οσασούνα, με την οποία φέτος είχε 27 συμμετοχές στη Λα Λίγκα και επτά γκολ και μία ασίστ σε 1.404 λεπτά συμμετοχές, ενώ είχε και δυο συμμετοχές και στο Κύπελλο Ισπανίας. Την καριέρα του ο 23χρονος Κόντρο την ξεκίνησε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ από το 2014 ανήκει στην Οσασούνα. Συνολικά με την Οσασούνα έχει παίξει σε 87 παιχνίδια, έχοντας 15 γκολ και 5 ασίστ, ενώ στη Ρεάλ Σοσιαδάδ αγωνίστηκε σε 76 παιχνίδια (16 γκολ και 2 ασίστ).

Ο Νικόλα Βουγιαντίνοβιτς από τη πλευρά του είναι στόπερ και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Είναι ένας έμπειρος αριστερός κεντρικός αμυντικός, θέση στην οποία θα ενισχυθεί το καλοκαίρι η ΑΕΚ. Ο γεννημένος στο Βελιγράδι στόπερ τον Γενάρη επέστρεψε στην Οσασούνα, στην οποία είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2014-15 (25 συμμετοχές και 2 γκολ), μετά από το πέρασμά του για έναν χρόνο από το Πεκίνο (34 συμμετοχές και 2 γκολ). Μάλιστα, φέτος στη Λα Λίγκα έχει αγωνιστεί 9 φορές μετρώντας 699 αγωνιστικά λεπτά. Ο Βουγιαντίνοβιτς έχει περάσει από πολλές ομάδες… Ενδεικτικά ξεκίνησε από τη Μπέογκραντ το 2004, πήγε στη Ζέτα, κατόπιν στη Ραντίνσκι, στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2007-08, 24 συμ.) και το 2008 τον απέκτησε η Ουντινέζε. Στη δύναμή της άνηκε ως το 2012 και δόθηκε δανεικός σε τρεις ομάδες, για να πάει το 2012 στη Στουρμ Γκρατς στην οποία έμεινε ως το 2014 και αγωνίστηκε μαζί της σε 69 παιχνίδια σκοράροντας 10 φορές, πριν πάει στην Οσασούνα.

Επίσης η SportDay για την επίθεση της ΑΕΚ εκτός του Κόντρα επαναφέρει και την περίπτωση του διεθνή Κροάτη Ντούγε Τσοπ, ο οποίος απασχόλησε και πέρυσι την ΑΕΚ και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Κάλιαρι στη Χιχόν, έκανε σούπερ σεζόν με 30 συμμετοχές με 9 γκολ τη σεζόν που τελείωσε στην Ισπανία.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play