Πρόταση σοκ για την εξαγορά της Άρσεναλ

Πρόταση σοκ για την εξαγορά της Άρσεναλ
Σύμφωνα με τους Financial Times ο Ουζμπέκος επιχειρηματίας Άλισερ Ουσμάνοφ κατέθεσε πρόταση 1,3 δις δολαρίων για το 67% των μετοχών του Σταν Κρόενκε. Μία εντυπωσιακή είδηση έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Financial Times σύμφωνα με την οποία ο Ουζμπέκος μεγιστάνας Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος κατέχει το 30% των μετοχών της Άρσεναλ έχει καταθέσει πρόταση […]

Σύμφωνα με τους Financial Times ο Ουζμπέκος επιχειρηματίας Άλισερ Ουσμάνοφ κατέθεσε πρόταση 1,3 δις δολαρίων για το 67% των μετοχών του Σταν Κρόενκε.

Μία εντυπωσιακή είδηση έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Financial Times σύμφωνα με την οποία ο Ουζμπέκος μεγιστάνας Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος κατέχει το 30% των μετοχών της Άρσεναλ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,3 δις δολαρίων για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «κανονιέρηδων» από τον Αμερικανό Σταμ Κρόενκε, ο οποίος έχει στην κατοχή του το 67% των μετοχών.

Η πρόταση έγινε πριν από δύο εβδομάδες και προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση από τον Αμερικανό ιδιοκτήτη της Άρσεναλ, που εκτιμά την αξία των μετοχών του στα 2 δις δολάρια! Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην πλευρά του Ουζμπέκου επιχειρηματία, είναι ανοιχτός και σε διάφορες άλλες εναλλακτικές μορφές συνεργασίας με τον Κρόενκε που σαν στόχο θα έχουν την ενίσχυση των Λονδρέζων, που αν τελικά δεν καταφέρουν να βγουν στο επόμενο Champions League θα έχουν απώλειες της τάξεως των 50 εκατομμυρίων λιρών.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play