Παραμιλάει η Ευρώπη – Στον τελικό ο Ολυμπιακός, αντίπαλος η Φενέρ του Ζοτς

Παραμιλάει η Ευρώπη – Στον τελικό ο Ολυμπιακός, αντίπαλος η Φενέρ του Ζοτς
Το έκανε ξανά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 82-78 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του την Κυριακή στις 21:00 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε που κέρδισε με 84-75 τη Ρεάλ.

Αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου ανάγκασε και πάλι όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί. Επικράτησε με 82-78 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και προκρίθηκε στον τελικό, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ακόμα κι αν οι Ρώσοι για 33 λεπτά ήταν μονίμως μπροστά στο σκορ, ακόμα κι αν προηγήθηκαν μέχρι και με 13 πόντους διαφορά, ο Θρύλος ήταν ξανά εκεί για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα. Να αφήνει εκτός τελικού τους Ρώσους, αφού αυτή ήταν η 4η φορά που την κερδίζει σε ημιτελικό.

Με τον Σπανούλη να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην 4η περίοδο, οι ερυθρόλευκοι απ’ τη στιγμή που προηγήθηκαν δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Το ματς έσπασε καρδιές στο φινάλε, αλλά ο Γκριν ήταν εύστοχος και απ’ το τρίποντο και απ’ τις βολές και χάρισε τους πιο κρίσιμους πόντους.

Τεράστιοι οι Έλληνες, Αγραβάνης και Μάντζαρης, συγκλονιστικός ξανά ο Πρίντεζης, ηγέτης ο Σπανούλης, μεγάλο κοουτσάρισμα απ’ τον Σφαιρόπουλο απέναντι στον Ιτούδη

Δείτε εδώ το live του www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play