Αλμέιδα: “Θα προτιμούσα να σκότωναν εμένα παρά αυτά τα παιδιά”

Αλμέιδα: “Θα προτιμούσα να σκότωναν εμένα παρά αυτά τα παιδιά”
Την πρόθεσή του να θυσιαστεί για το καλό της ομάδας παίζοντας ακόμα και ως τερματοφύλακας έκανε γνωστή ο Ούγκο Αλμέιδα, με δηλώσεις του στο match programme της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

​Ο Πορτογάλος επιθετικός φιλοξενήθηκε από το οfficial match programme της ΑΕΚ για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής των playoffs με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έδωσε… «ρέστα» με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως έπαιξε τερματοφύλακας στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δίνοντας τη δική του εξήγηση.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Όταν αποφάσισα να φορέσω τα γάντια, ρώτησα τον διαιτητή πόσα λεπτά απομένουν, μου μίλησε για τρία λεπτά και εγώ άρχισα να κοιτάω έναν προς έναν τους συμπαίκτες μου.

Από την άμυνα δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε παίκτη, τους χρειαζόμασταν, το ίδιο και τους μέσους, είχα μείνει εγώ ο Βάργκας και ο Αραούχο. Έτσι πήρα την απόφαση… Θα προτιμούσα, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, να σκότωναν εμένα παρά αυτά τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλμέιδα σε μέρος της ιδιαίτερης συνέντευξης που παραχώρησε.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play