Η δικαίωση του Ολυμπιακού για το… Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και για τις μεταγραφές Ελλήνων

Η δικαίωση του Ολυμπιακού για το… Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και για τις μεταγραφές Ελλήνων
Τα επεισόδια του τελευταίου καιρού φέρνουν "κολλήματα" σε διαπραγματεύσεις. Διαβάστε το παρασκήνιο.

Δικαιωμένοι από τη μία, αλλά απογοητευμένοι από την άλλη είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.

Στο λιμάνι είχαν… προβλέψει πως θα συμβούν όλα αυτά από τους τρεις της “συμμαχίας” και πως δεν θα αντέξουν και στην πρώτη “στραβή” θα υπάρξει διάσπαση. Όπως και έγινε, ιδιαίτερα στην περίπτωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όλα αυτά που συμβαίνουν με τα επεισόδια σε Βόλο και Λεωφόρο έχουν φέρει αρνητικότητα στις επαφές του Ολυμπιακού με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Όλα τα μηνύματα που λαμβάνουν από μάνατζερ είναι τόσο αποθαρρυντικά, που όπως λέγεται, όχι μόνο δεν υπάρχουν ξένοι παίκτες πρόθυμοι να έρθουν στα μέρη μας, αλλά πάρα πολλοί γηγενείς ποδοσφαιριστές κάνουν διαρκώς εκκλήσεις στους ατζέντηδες να τους βρουν μια ομάδα στο εξωτερικό και να τους πάρουν μακριά από τη λαίλαπα που έφερε η… εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πάντως, στον Ολυμπιακό, έχουν ακόμα λόγους και ελπίδες να χαμογελούν και να τρίβουν τα χέρια τους, βλέποντας την πρόοδο των δικών τους παιδιών, που σμπαράλιασαν την υποψήφια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ΑΕΚ!

Οι Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Σιώπης και Μπεν τα έδωσαν όλα στο ΟΑΚΑ και ξεχώρισαν, όντας από τους πρωταγωνιστές του θριάμβου του Πανιωνίου. Ετσι, στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή στο πρόσωπό τους, ενώ στην Πλατεία Αλεξάνδρας άφηναν σαφή υπονοούμενα για τη δυναμική της… τρίτης ομάδας που διαθέτουν στις τάξεις τους, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ακόμα μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους Ερυθρολεύκους και τους ανταγωνιστές τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play