Πέφτει ξύλο στη Λεωφόρο! (pics & vid)

Πέφτει ξύλο στη Λεωφόρο! (pics & vid)
Στα αποδυτήρια οι διαιτητές. Τι προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ σε περίπτωση τραυματισμού από ρίψη αντικειμένου.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ της Superleague, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρέσπο πήγε να βάλει το πόδι του ανάμεσα στα χέρια του Στιλ που είχε μπλοκάρει τη μπάλα. 

Αμέσως μπήκε στη μέση ο Μπεργκ με τον Χουλτ με τον τελευταίο να δίνει ένα χαστούκι στον Σάκχοφ.

Αμέσως πιάστηκαν στα χέρια όλοι με όλους και πλέον κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι γίνεται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ίβιτς σωριάστηκε στο έδαφος από κουτί μπύρας στο κεφάλι και το παιχνίδι διακόπηκε.

Στα αποδυτήρια οι διαιτητές, αναμένονται πλέον σοβαρές αποφάσεις για την τύχη του αγώνα.

Τι προβλέπει ο κανονισμός για τραυματισμό λόγω αντικειμένου από την εξέδρα

Σύμφωνα με το άρθρο 15 (παρ. 3, περ. β, εδαφ. β) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε κάθε περίπτωση, όταν ένα αντικείμενο που ριφθεί από έναν θεατή χτυπήσει τον διαιτητή ή ένα από τους βοηθούς διαιτητές ή ένα παίκτη ή αξιωματούχο ομάδος, ο διαιτητής μπορεί: να επιτρέψει την συνέχεια του αγώνα ή να διακόψει αυτόν προσωρινά ή οριστικά, ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού.

Αν, ωστόσο, από τη ρίψη των αντικειμένων επήλθε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή διαιτητή, τότε επέρχεται οριστική διακοπή του αγώνα. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αναμένεται η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργου Κομίνη για τη συνέχιση ή την οριστική διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play