Απίστευτο καψώνι Περάσοβιτς μετά την 40άρα από την Φενέρ!

Απίστευτο καψώνι Περάσοβιτς μετά την 40άρα από την Φενέρ!
Το έχει η μοίρα των αντιπάλων της Φενέρ φαίνεται! Μετά τη χθεσινή 40άρα από την ομάδα του Ομπράντοβιτς, ο προπονητής της Εφές Βέλιμιρ Περάσοβιτς αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες του με έναν... πρωτότυπο τρόπο.

​Η Φενερμπαχτσέ ήταν καταιγιστική στο ντέρμπι με την Εφές και αφού προηγήθηκε με 29-6 στο πρώτο δεκάλεπτο, διέλυσε την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς με 96-57 μέσα στο «Αμπντί Ιπεκτσί», εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση της Regular Season και το απόλυτο αβαντάζ της έδρας στα πλέι-οφ. 

Η Εφές έψαχνε τη νίκη με +7 ώστε να πάρει το πλεονέκτημα στη post season του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο έπεσε πάνω στη φανταστική Φενέρ, η οποία κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ και έφτασε σε μία άκρως επιβλητική νίκη!

Όπως είναι φυσικό, η διαφορά των 39 πόντων και η συνολική εμφάνιση των παικτών του δεν άρεσε στον Κροάτη τεχνικό, που αποφάσισε να τους… τιμωρήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ειδικότερα, ο έμπειρος τεχνικός δεν επέτρεψε στους παίκτες του να φύγουν μετά το τέλος της αναμέτρησης και τους ανάγκασε να επιστρέψουν στο γήπεδο λίγο αργότερα, ώστε να προπονηθούν σκληρά για δύο ώρες! 

Ουσιαστικά, ο Περάσοβιτς θεώρησε πως οι παίκτες του δεν ίδρωσαν όσο θα έπρεπε στο ντέρμπι με την Φενέρ, η οποία έγινε η «αιτία» για ακόμα ένα καψώνι σε αντίπαλό της, μετά την… περιβόητη επιστροφή του Παναθηναϊκού Superfoods με πούλμαν στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, έπειτα από το εμφατικό 3-0 της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη σειρά των πλέι-οφ της Euroleague.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play