Τα δεδομένα με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό
Μόνο με την καταβολή της ρήτρας, η οποία είναι 10 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε διαδικασία παραχώρησης του Μάρκους Μπεργκ.

​Καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Μάρκους Μπεργκ δεν έχει ο Παναθηναϊκός, μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Σουηδό επιθετικό. 

Η ομάδα του Μίτσελ φέρεται σύμφωνα με σουηδικά ΜΜΕ έτοιμη να «κλέψει» από τους «πράσινους» τον 30χρονο φορ, θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη επιθυμία του ηγέτη του «τριφυλλιού» να αποχωρήσει, δικαιολογώντας το εν λόγω ρεπορτάζ στις χθεσινές δηλώσεις του παίκτη. 

Παρ’ όλα αυτά, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, αν και εφόσον έχει βάση το ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος των Ανδαλουσιανών για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ. 

Μία και μοναδική περίπτωση υπάρχει να ανατραπούν τα δεδομένα… 

Μόνο αν η Μάλαγα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του εξωτερικού καταβάλλει τα 10 εκατ. ευρώ (τα 5,5 θα πάνε στα ταμεία του Παναθηναϊκού) που ορίζεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη, θα μπορεί ο Μπεργκ να αποχωρήσει. 

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι και η όλη υπόθεση θα βρίσκεται αποκλειστικά στα… χέρια του Σουηδού σέντερ-φορ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play