Νέες σκέψεις Αλαφούζου για το μπάτζετ

Νέες σκέψεις Αλαφούζου για το μπάτζετ
Διατεθειμένος να... χαλαρώσει τους όρους του για το συμμάζεμα του μπάτζετ της νέας σεζόν φέρεται να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ταρακούνημα έφεραν στον Παναθηναϊκό οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ και τα όσα ανάφερε ο Σουηδός επιθετικός έφτασαν στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος φαίνεται να δείχνει διαφορετική στάση για το μπάτζετ της ομάδας.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Goal» αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε επικοινωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και συζήτησαν το θέμα με τις δηλώσεις του Μπεργκ, αλλά και το πως θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Αλαφούζος έχει αντιληφθεί το κλίμα που υπάρχει και ακούγοντας τις απόψεις των συνεργατών του σκοπεύει να μην ακολουθήσει κάποιο σκληρό… μνημόνιο, αλλά να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού ακόμη και να δώσει το κάτι παραπάνω -όπου αυτό χρειαστεί- πάντα σε ένα πλαίσιο συμμαζέματος.

Οι αναλυτικές συζητήσεις, ωστόσο, του Αλαφούζου με τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι αύριο σε σύσκεψη που θα έχουν οι τρεις άνδρες για να δρομολογήσουν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play