Τέλος ο Γκαλτιέ από Σεντ Ετιέν, ανοιχτός ο δρόμος για Ολυμπιακό

Τέλος ο Γκαλτιέ από Σεντ Ετιέν, ανοιχτός ο δρόμος για Ολυμπιακό
Η Σεντ Ετιέν επιβεβαίωσε επίσημα ότι μετά από 8 χρόνια στην τεχνική ηγεσία των «στεφανουά», ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα αποχαιρετίσει το καλοκαίρι τον πάγκο του συλλόγου. Το όνομά του έχει γραφτεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αν και η περίπτωση του είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά δύσκολες. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μετά από 8 χρόνια […]

Η Σεντ Ετιέν επιβεβαίωσε επίσημα ότι μετά από 8 χρόνια στην τεχνική ηγεσία των «στεφανουά», ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα αποχαιρετίσει το καλοκαίρι τον πάγκο του συλλόγου.

Το όνομά του έχει γραφτεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αν και η περίπτωση του είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά δύσκολες.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μετά από 8 χρόνια αποχαιρετά κι επίσημα το καλοκαίρι τον πάγκο της Σεντ Ετιέν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γαλλικός σύλλογος, ευχαριστώντας τον Γάλλο τεχνικό για την προσφορά του στο σύλλογο.

Οι «στεφανουά» ευχαρίστησαν επίσημα μέσω Twitter τον Γκαλτιέ, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα του να δουλέψει στην Αγγλία, που αποτελεί τον απόλυτο προπονητικό του πόθο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play