Συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών για την «Αγιά Σοφιά»!

Συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών για την «Αγιά Σοφιά»!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σύσκεψη για το γήπεδο της ΑΕΚ στο Υπουργείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Σύσκεψη με τους ανθρώπους του Υπουργείου Υποδομών και προσωπικά τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, είχαν σήμερα το απόγευμα οι ιθύνοντες της ΑΕΚ για το θέμα της «Αγιά Σοφιάς». Όπως είναι γνωστό, μετά την τροπολογία […]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σύσκεψη για το γήπεδο της ΑΕΚ στο Υπουργείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Σύσκεψη με τους ανθρώπους του Υπουργείου Υποδομών και προσωπικά τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, είχαν σήμερα το απόγευμα οι ιθύνοντες της ΑΕΚ για το θέμα της «Αγιά Σοφιάς».

Όπως είναι γνωστό, μετά την τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή, στο συγκεκριμένο υπουργείο πέρασαν οι αρμοδιότητες για την υψομετρική μελέτη του γηπέδου και το εν λόγω ζήτημα αποτέλεσε το θέμα της συνάντησης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με όλους τους εμπλεκόμενους να συμφωνούν για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν άμεσα προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play