Ραζνάτοβιτς: “Ο Σπανούλης μετακόμισε σε κόκκινη γειτονιά και μετά ανακοινώθηκε η μεταγραφή”

Ραζνάτοβιτς: “Ο Σπανούλης μετακόμισε σε κόκκινη γειτονιά και μετά ανακοινώθηκε η μεταγραφή”
Ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη θυμήθηκε όλα όσα συνέβησαν εκείνες τις μέρες που ο Έλληνας διεθνής έφυγε απ' τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό. "Η μετακίνηση του επηρέασε τη σχέση μου με ΠΑΟ και Ζοτς", είπε.

Αναλυτικά, όσα είπε ο γνωστός ατζέντης στην σέρβικη “Novosti”:

“Ακολουθώ τους πελάτες μου, ακόμα και αν αυτό έχει κόστος σε εμένα. Το καλύτερο παράδειγμα ήταν η μετακίνηση του Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Συνεργαζόμουν καλά με τον Παναθηναϊκό και ο Ομπράντοβιτς ήταν κοντινός μου φίλος. Ο Σπανούλης, όμως, ήθελε να αλλάξει ομάδα και να πάει κάπου που θα είναι ηγέτης.

Είχε μια συζήτηση με τον Ολυμπιακό και αποφάσισε πως είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον. Λέγαμε ότι δεν θα δουλέψει, η αντιπαλότητα είναι τεράστια, όπως το Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας.

Φυσικά, κατάλαβα πως αυτή η μεταγραφή θα επηρέαζε με πολύ άσχημο τρόπο τις σχέσεις μου με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς, αλλά δεν έδωσα σημασία σε αυτό. Δούλεψα για το συμβόλαιο, όπως και για κάθε άλλο συμβόλαιο και ήταν σπουδαίο όταν ολοκληρώθηκε. Άλλαξε σπίτι και μόνο όταν έφυγε από μια “πράσινη” γειτονιά της Αθήνας για μια “κόκκινη”, ανακοινώθηκε η μεταγραφή.

Τρία χρόνια μετά, δεν είχα υπογράψει κανέναν παίκτη στον Παναθηναϊκό και πέντε χρόνια μετά δεν πήγαινα στα παιχνίδια, γιατί μου είπαν πως είναι καλύτερο να μην πάω εκεί. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν πολύ εκνευρισμένος και για επτά χρόνια δεν μου μιλάει, αλλά αυτό δεν επηρέασε το να πάνε παίκτες στην Φενέρμπαχτσε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play