Οι σπόντες του Τσανγκ για τον Μισθοφόρο και το λάθος της ομάδας του (vids)

Οι σπόντες του Τσανγκ για τον Μισθοφόρο και το λάθος της ομάδας του (vids)
Η πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Ο Ορέστης Τσανγκ είναι ο παίκτης που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», όπου μίλησε για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο παιχνίδι, ειδικά μετά την ένωση των δύο ομάδων.

Ο πρώην παίχτης του Survivor είπε ότι προτιμούσε να πεινάει με την ομάδα του παρά να χαμογελάει με τους Διάσημους αφήνοντας σπόντες για τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο χαμογέλασε στον Γιώργο Χρανιώτη όταν ανακοινώθηκε πως αποχωρεί ο Ορέστης.

«Εκείνη τη στιγμή είχα τόσα πολλά συναισθήματα και εικόνες που δεν το είδα. Το είδα μόλις άνοιξα το κινητό μου. Όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος», ανέφερε ο Ορέστης για τον πρώην συμπαίκτη του και κατέληξε όλο νόημα: «εγώ προτιμώ να πεινάω με την ομάδα μου, παρά να χαμογελάω στους Διάσημους».

Επίσης στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι οι Μαχητές έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος στην αρχή του παιχνιδιού και πως αν είχαν σκεφτεί διαφορετικά θα είχε πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συμπαίκτες του έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play