“Σκανάρει” την Ευρώπη για παίκτες η ΑΕΚ

“Σκανάρει” την Ευρώπη για παίκτες η ΑΕΚ
Τουλάχιστον δύο ταξίδια στο εξωτερικό για συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και άλλα στελέχη της "Ένωσης".

​Ενώ απομένουν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και η συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να κάνουν την προεργασία τους για την επόμενη σεζόν. 

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», πληροφορίες θέλουν τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και άλλα στελέχη της «Ένωσης» να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο ταξίδια το τελευταίο δεκαήμερο στο εξωτερικό για συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως πρόκειται για ταξίδια που έγιναν σε συγκεκριμένες χώρες, για ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί εδώ και αρκετό καιρό, και ξεκίνησα από την Σκανδιναβία μέχρι την Ιβηρική χερσόνησο. 

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε αριστεροπόδαρο αμυντικό, σε έναν εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες αλλά και σε παίκτες που αγωνίζονται ως αριστερά μπακ και στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play