Αποθέωση Σιμόες σε Αλμέιδα: “Να τον σέβεστε”!

Αποθέωση Σιμόες σε Αλμέιδα: “Να τον σέβεστε”!
Τον χλευασμό κάποιων στα social media για τον Αλμέιδα κατακεραύνωσε ο Σιμόες σε μια αποθεωτική για συμπαίκτη του ανάρτηση.

​Η απόφαση του Αλμέιδα να φορέσει τη φανέλα του Ανέστη και να κάτσει στην εστία της ΑΕΚ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποτέλεσμα αφορμή από πολλούς χρήστες των social media να χλευάσουν τον Πορτογάλο. 

Ο Σιμόες όμως σήμερα, με μια δική του ανάρτηση στο instagram προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Κατακεραύνωσε όσους «έκραξαν» τον συμπαίκτη του και τον αποθέωσε για την «αυτοθυσία» που έδειξε. 

«Για όλους εσάς που το νομίζετε, δεν υπάρχει τίποτα αστείο σε αυτή τη φωτογραφία. Θα σας πω εγώ τι είδα. Είδα μία ομάδα με δέκα παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα στα δύο τελευταία λεπτά. Κι έναν παίκτη που έχει κάνει θυσίες και διαθέτει το θάρρος όλου του κόσμου. Αυτό σημαίνει προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ηγεσία. 

Όταν όλα ήταν σε κίνδυνο, πήρε την μεγαλύτερη ευθύνη, πήγε κάτω απ’ τα γκολπόστ και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα.

Επομένως, σταματήστε να κάνετε κριτική για λίγο και δείξτε περισσότερο σεβασμό!!! Αυτό είναι πάθος, αυτό είναι ομάδα, αυτό είναι η ΑΕΚ», έγραψε.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play