Με το Κρανίδι και τη Λούτσα ήταν τα… δύσκολα παιχνίδια

Με το Κρανίδι και τη Λούτσα ήταν τα… δύσκολα παιχνίδια
Σε ένα χρόνο μία νίκη με την Θύελλα Ραφήνας η ΑΕΚ, σε 14 μήνες τέσσερις νίκες με τον Ολυμπιακό, ένας κερδισμένος τελικός και μια ηδονική πρόκριση - Στο επόμενο με τον Ολυμπιακό από την αρχή τέρμα ο… Αλμέιδα μήπως τα καταφέρουν με την ομάδα της… Γ Εθνικής.

​Ηταν ένα παιχνίδι ακριβώς όπως το περίμενα. Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει τίποτα να χάσει και με λύσσα να σώσει μια χρονιά που μουτζουρώθηκε πάρα πολύ στο τέλος του πρωτάθλημα που πιθανόν θα πάρει μόλις τελειώσουν οι δικαστικές περιπέτειες… Και η ΑΕΚ να έχει να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί για πρώτη φορά. Καλώς ή κακώς η ΑΕΚ σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε χρόνια να είναι φαβορί. Και έτσι όπως πήγε ο αγώνας στο Καραϊσκάκη με τον θρίαμβο εκεί μέσα για την ΑΕΚ η πρόκριση ήταν μονόδρομος και οτιδήποτε άλλο καταστροφή…

Κακά τα ψέμματα η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε παρα πολύ μέχρι να επιστρέψει στην κανονικότητα τα δύο τελευταία χρόνια. Ξέχασε να διαχειρίζεται αγώνα ως φαβορί. Ομως χθες τα κατάφερε. Μέχρι το 80 το παιχνίδι πήγαινε όπως έπρεπε να πάει. Χωρίς μεγάλα ρίσκα, χωρίς μεγάλους κινδύνους… Το ματς θα έσβηνε σε ένα 0-0 ή το πολύ πολύ στο τέλος με τον Βάργκας και τον Αλμέιδα μέσα και τον Ολυμπιακό να έχει βγει μπροστά για το θαύμα μπορεί να έβαζε κι ένα γκολ η ΑΕΚ και να γινόταν ακόμη καλύτερο το πάρτι… Το λάθος όμως του Μάνταλου που έφερε το γκολ του κορυφαίου, αν και προκλητικού, παίκτη του Ολυμπιακού, του Ρομαό… Από εκεί και πέρα ακόμη και η Ρεάλ να παίζει με τον… Ολυμπιακό μπορεί να χάσει. Η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης είναι ότι πιο δύσκολο υπάρχει στο ποδόσφαιρο. 

Ευτυχώς που αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός. Με το Κρανίδι και τη Λούτσα που λένε και οι πικραμένοι η ΑΕΚ θα είχε αποκλειστεί. Ενα σουτ στον Αλμέιδα θα είχαν κάνει… Αυτοί δεν έκαναν. Δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν καν την εστία με παίκτη παραπάνω και με τερματοφύλακα της ΑΕΚ τον… σέντερ φορ. Τι άλλο θέλανε; Διαιτητές διαλέξανε και για τον πρώτο αγώνα και για την ρεβάνς, γκολ δώρο τους δώσαμε, γλυτώσανε το τρίτο στο Καραϊσκάκη, Αρετόπουλο είχανε πίσω από το τέρμα για να θυμούνται τις καλές μέρες και να πέρνουν θάρρος… Απλά δεν μπορούν. 

Την Θύελλα Ραφήνας 12 μήνες μια φορά τη νίκησε η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός σε 14 μήνες τέσσερις ήττες και εντός και εκτός έδρας που λέει κι ο Τάκης, έπαιξαν με την ΑΕΚ τελικό χάσανε και φέτος θα τον δουν από την τηλεόραση γιατί η κακούργα η κλήρωτίδα τους έστειλε πάνω στην ΑΕΚ. Και το πόσο τους πονάει φάνηκε από τις δηλώσεις του παλιού αγνού Σάββα και του νέου… Συνεχίστε. Ετσι να κλαίτε όλο το καλοκαίρι μέχρι να το χωνέψετε. Στο επόμενο με τον Ολυμπιακό από την αρχή τέρμα ο… Αλμέιδα μήπως τα καταφέρουν με την ομάδα της… Γ Εθνικής.

Δυστυχώς τελειώσαμε για φέτος. Και του χρόνου σας περιμένουμε στο Κρανίδι και την Λούτσα. Εκτός αν είσαστε γκεστ σταρ στα… πλει οφ. Φιλάκια … 

ΥΓ: Ντέμη επειδή είδες μόνο τον Βράνιες να χτυπάει και όχι τα τσεκούρια του Ολυμπιακού και του έχεις βάλει και χέρι δυο φορές χέρι για την πλάκα στον Σεμπά ένα πράγμα θα πω. Μακάρι να είχαμε Βράνιες με τον Ιωνικό. Το κεφάλι του θα έβαζε στο πόδι του… Νατσούρα. Και δεν θα χάναμε ούτε το ματς, ούτε το πρωτάθλημα… Αν βέβαια έπαιζε και δεν τον είχες τιμωρήσει.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play