Ξέσπασμα Αλέφαντου για τον ανύπαρκτο και τον τελειωμένο – Απίστευτο σχόλιο για Αραούχο

Ξέσπασμα Αλέφαντου για τον ανύπαρκτο και τον τελειωμένο – Απίστευτο σχόλιο για Αραούχο
Ατάκες-κόλαση από τον έμπειρο προπονητή μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Ποιος "ερυθρόλευκος" έχει κάψει λάδια; Δε φαντάζεστε τι γνώμη έχει για τον Αργεντινό άσο της Ένωσης!

​Ο Ολυμπιακός στα δύο ματς ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Αυτός ο προβληματικός Ολυμπιακός παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τους καλύτερους παίκτες. Την ζημιά την έπαθε στο Καραϊσκάκη. Δεν επιτρέπεται να σε νικάει η ΑΕΚ στον Πειραιά 1-2.

Γενικώς όμως το Κύπελλο χάθηκε επειδή ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο γκολ. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν οι μεταγραφές και είμαι υπέρ του Μαρινάκη που είπε ότι θα πέσουν πολλά λεφτά αυτό το καλοκαίρι για να ενισχυθεί η ομάδα. Πρέπει να πάρει γκολτζήδες ο Ολυμπιακός πρώτα απ’ όλα. Πάση θυσία. Όχι μόνο φορ αλλά και εξτρέμ. Να πατάνε περιοχή και να τινάζουν τα δίχτυα. Έκανε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός αλλά τις έχασε στο ΟΑΚΑ.

Ανύπαρκτος ήταν ο Ανσαριφάρντ, απογοήτευση. Ο Καρντόσο έχει τελειώσει. Είχε τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει ήρωας και να δικαιολογήσει έστω με ένα γκολ τα λεφτά του. Ο Φορτούνης πολύ πεσμένος.

Ο Μαρίν ξεψυχισμένος στην ευκαιρία που του δόθηκε. Δεν πάει στο γκολ όπως πρέπει αυτός ο παίκτης. Πολύ παράλληλο ποδόσφαιρο παίζει. Ο Σεμπά έλειψε με τα τρεξίματά του, αλλά κι αυτός δεν βλέπει το γκολ. Ο Ελιουνούσι τα ίδια.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός ζορίστηκε πιο πολύ από ποτέ φέτος στα ντέρμπι. Θέλει παίκτες που να μπαίνουν μέσα και να τρέμουν οι αντίπαλοι στην άμυνα.

Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακή ψυχή τον Ρομαό και τον Ντα Κόστα…

Η ΑΕΚ έχασε τη μάχη στο κέντρο στο α’ ημίχρονο διότι είχε δύο παίκτες, ενώ ο Ολυμπιακός τρεις. Πήγαινε ο Μάνταλος ψηλά δίπλα στον Αραούχο, ο Σιμόες με τον Γιόχανσον είχαν να αντιμετωπίσουν Ρομαό, Μάρτινς, Καμπιάσο. Ο Καμπιάσο πάντως τα έκαψε τα λάδια του, τα έφαγε τα ψωμιά του, ώρα να φεύγει, αρκετά.

Μην κουραζόμαστε, δεν θέλει πολλές αναλύσεις, αν ο Ολυμπιακός είχε έναν επιθετικό σαν τον Μιραλάς ή τον Τζιμπούρ στα ντουζένια του ή τον Υφαντή ή τον Σιδέρη ή τον Αναστόπουλο, αυτήν τη μεγάλη πρόκριση θα την είχε πάρει.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου γι’ αυτά που γράφτηκαν για Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον για τον Αραούχο. Έλα μωρέ, σιγά τον παίκτη για τον Ολυμπιακό! Ανύπαρκτος ήταν στο ΟΑΚΑ. Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει σεντερφοράρες.

Να τον κάνεις τι τον Αραούχο στον Ολυμπιακό; Ταχύτητα μεγάλη δεν έχει, στο κεφάλι δεν πηδάει, τα πολλά γκολ δεν βάζει. Ο Ολυμπιακός θέλει σεντερφοράρα και εξτρεμάρα να τρέμουν οι αντίπαλοι στην περιοχή.

Ο Μαρινάκης αγαπάει τον Ολυμπιακό και καλό είναι να λέμε την αλήθεια, η ομάδα θέλει μεγάλη ενίσχυση μπροστά για να πάρει και τα επόμενα πρωταθλήματα και να πατήσει τους αντιπάλους του που τον κυνηγάνε πλέον με όλους τους τρόπους.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play