Τζέιμς: “Έπαιξα απαίσια, έχασα όλα τα σουτ”

Τζέιμς: “Έπαιξα απαίσια, έχασα όλα τα σουτ”
Ο Μάικς Τζέιμς μίλησε μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στην Πόλη από την Φενερμπαχτσέ και τα έβαλε με τον εαυτό του, λέγοντας πως έκανε ένα απαίσιο παιχνίδι.

​Το παιχνίδι της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό μόλις είχε τελειώσει και καθώς ήταν φυσιολογικό μόνο κατεβασμένα κεφάλια αντίκριζες στα αποδυτήρια των Κυπελλούχων Ελλάδας. Σε μία γωνία ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, είχε μία από τις δεκάδες συζητήσεις του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά μόνο ο ίδιος ήξερε που τριγυρνάει το μυαλό του.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού”, κουρασμένοι και απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, προσπαθούσαν να βρουν κάπου διέξοδο. Αλλος στο κινητό του, άλλος κοιτάζοντας το ταβάνι, άλλος πάλι κοιτάζοντας τους συμπαίκτες του. Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια.

Ο Μάικ Τζέιμς δεν μιλάει, που δεν μιλάει πολύ, μετά βίας μας είπε ορισμένες κουβέντες για το χθες, αλλά και το αύριο του Παναθηναϊκού: “Δεν χάθηκε η σειρά, η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Ενα παιχνίδι ήταν μόνο” είπε αρχικά ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ, ο οποίος τα έβαλε και με πολύ αυστηρό τρόπο με τον εαυτό του: “Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ. Επαιξα απαίσια σήμερα (σ.σ. χθες). Εχασα όλα τα σουτ. Αν είχα μία απλά κανονική βραδιά, τα πράγματα δεν θα ήταν τα ίδια. Γενικά, είχαμε μία πολύ κακή βραδιά στο σουτ”.

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, ο Τζέιμς επεσήμανε ότι “είναι νωρίς να πούμε για το πρωτάθλημα. Κατ’ αρχάς, δεν ξέρουμε με ποιον θα παίξουμε. Θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και από κει και πέρα θα δούμε”.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play