Το limit up του Τζανακάκη

Το limit up του Τζανακάκη
Ο έτερος MVP του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, μαζί με τον Τάτο.

​Οι οκτώ νίκες του ΑΡΗ στα τελευταία εννέα παιχνίδια είναι πρώτιστα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, μαζί με την σταθερή ή ανοδική παρουσία συγκεκριμένων παικτών. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάνος Τζανακάκης. 

Κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στο πρώτο μισό της σεζόν, είχαν ως αποτέλεσμα να του «κόψουν» το ρυθμό που άρχισε να βρίσκει ενώ παράλληλα του στοίχισαν και τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα. Από τη στιγμή όμως που επέστρεψε σε αυτήν δεν έχει ξαναβγεί. 

Ο Κρητικός μπακ επί Κωστένογλου διανύει την καλύτερη περίοδο της έως τώρα παρουσίας του στον ΑΡΗ, αφήνοντας πίσω του τις κακές στιγμές που είχε στη διάρκεια του 1ου γύρου της Football League. Και η επιβεβαίωση ήρθε μέσω της εμφάνισης του κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα όπου πήρε επ ώμου τη δεξιά πλευρά, δημιούργησε το γκολ του Ίλιτς ενώ θα μπορούσε ακόμα και να σκοράρει. 

Αν εξαιρεθεί το ματς με τον Πανελευσινιακό στο οποίο ήταν τιμωρημένος, ο Τζανακάκης μετράει οκτώ σερί παρουσίες στο αρχικό σχήμα από το ντεμπούτο του Κωστένογλου.

Είναι σταθερός και συνεπής στα καθήκοντα του τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, αγωνιζόμενος με αποτελεσματικότητα και στο αριστερό άκρο της άμυνας όταν χρειάστηκε.

Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι ο Κωστένογλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα δύο επόμενα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Αχαρναϊκό λόγω τιμωρίας, επιστρέφοντας στο κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ.

Πηγή: allaboutaris.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play