Θα ρισκάρει τόσο ο Ουζουνίδης; Ποιον σκέφτεται για αντί-Ζέκα εκτός του Ρέις

Θα ρισκάρει τόσο ο Ουζουνίδης; Ποιον σκέφτεται για αντί-Ζέκα εκτός του Ρέις
Ο Ρέις και ο Λουντ δείχνουν να διεκδικούν μια θέση δίπλα στον Κουρμπέλη αύριο στην Τούμπα, αλλά ο Ουζουνίδης έχει και τρίτη επιλογή στο μυαλό του.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν του, έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε, αύριο στην Τούμπα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Κάρλος Ζέκα να τραυματίζεται στο ματς με τον Ατρόμητο και να μένει εκτός του αυριανού αγώνα, με τους Ρόμπιν Λουντ και Νούνο Ρέις να είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του. Ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής έχει και έναν τρίτο παίκτη στο μυαλό του, κάτι πάντως που θα είναι μεγάλο ρίσκο αν το κάνει.

Ποιος είναι αυτός; Ο Νίκος Μαρινάκης. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο Ουζουνίδης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη σκέψη του, ωστόσο πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε μια κίνηση με τόσο μεγάλο ρίσκο, αφού το παιχνίδι θα… καίει και ο Μαρινάκης δεν έχει δείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιου είδους μεγάλα ματς.

Σε ό, τι αφορά τις υπόλοιπες 10 θέσεις, τα πράγματα είναι γνωστά. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και τα δυο στόπερ θα είναι οι Ροντρίγκο Μολέδο και Γιώργος Κουτρουμπής. Δεξιά θα παίξει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ. Στο κέντρο ο ένας «σίγουρος» είναι ο Κουρμπέλης. Στα άκρα θα είναι οι Βιγιαφάνιες, Εμποκού και στην επίθεση οι Μπεργκ, Κλωναρίδης. 

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός, πλην του Ζέκα, θα είναι οι Τελάντερ, Λέτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play