Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ! – Έγιναν συλλήψεις!

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ! – Έγιναν συλλήψεις!
Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, νωρίς το πρωί της Τετάρτης έγινε έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Νιούκαστλ και της Γουέστ Χαμ.

​Τα πρώτα ρεπορτάζ, μάλιστα, κάνουν λόγο για συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ο Λι Τσάρνλεϊ, γενικός διευθυντής της Νιούκαστλ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 ξόδεωε 70 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές… 

Το «ντου» των αστυνομικών αρχών, που είχαν εντάλματα, έγινε στο «Saint James’ Park» και στο «London Stadium» το πρωί της Τετάρτης. 

Ο λόγος των εφόδων σχετίζεται με ενδεχόμενες παρατυπίες σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Η είδηση έχει σοκάρει κυρίως τους οπαδούς της Νιούκαστλ, που μόλις πριν από μερικές ώρες εξασφάλισε την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. 

«Έγιναν συλλήψεις ατόμων που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία με την υποψία φοροδιαφυγής και οικονομικής απάτης» αναφέρει πηγή των αρμόδιων αρχών. 

Θυμίζεται ότι όσον αφορά τη Γουέστ Χαμ υπάρχει σκάνδαλο στη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει έρευνα για την… απώλεια ενός εκατομμυρίου λιρών! 

Η διοίκηση της Νιούκαστλ αρνήθηκε να σχολιάσει την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 αστυνομικοί της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, ενώ ούτε τα «Σφυριά» έχουν τοποθετηθεί δημόσια. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι εκπρόσωποι των αρμόδιων αγγλικών αρχών κάνουν παράλληλη έρευνα στη Γαλλία αναζητώντας ενδεχόμενες παρατυπίες σε μεταγραφές παικτών από και προς τους συγκεκριμένους αγγλικούς συλλόγους.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play