Ολυμπιακός: Θέλεις Έλληνες; Πάνω από 10 εκατομμύρια

Ολυμπιακός: Θέλεις Έλληνες; Πάνω από 10 εκατομμύρια
Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μπουν σε συζητήσεις για πωλήσεις Ελλήνων βασικών παικτών αν η πρόταση είναι μικρότερη των 10 εκατομμυρίων.

Στον Ολυμπιακό δε μοιάζουν αποφασισμένοι να… ξεπουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι παίκτες με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία και περιουσιακά στοιχεία τύπου Ρέτσου και βάζουν… στοπ στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν ομάδες από τη Γερμανία κυρίως να στοχεύουν στο νεαρό αμυντικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Γκλάντμπαχ ήταν εκείνη που έβαλε πρώτη στη λίστα της τον Ρέτσο και εμφανίζεται έτοιμη να δώσει 8 με 10 εκατομμύρια ώστε να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δεν είναι… ικανοποιημένος από τέτοια ποσά και αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 12 για να μπει σε κουβέντες.

Ετσι, σύμφωνα με όσα λέγονται και ακούγονται, από το Λιμάνι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι βασικός παίκτης της ομάδας μόνο υπό τρεις προϋποθέσεις: να πρόκειται για κάποια εξαιρετικά καλή πρόταση, να υπάρχει ο ενδεδειγμένος χρόνος για να καλυφθεί το κενό και να μην έχει αποχωρήσει νωρίτερα κάποιος άλλος βασικός.

Ιδιαίτερα δε, στην περίπτωση των σημαντικών Ελλήνων παικτών του ρόστερ, όπως είναι ο Φορτούνης, το «εξαιρετικά καλή πρόταση» μεταφράζεται στα χρήματα της αρχικής συμφωνίας παραχώρησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας, δηλαδή στα 13 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play