Στου Ρέντη με… μηνύματα ο Μαρινάκης!

Στου Ρέντη με… μηνύματα ο Μαρινάκης!
Τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες ενόψει ΠΑΣ και να στείλει τα... μηνύματά του ενόψει της νέας σεζόν, επισκέφθηκε την Πέμπτη αιφνιδιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη αποφάσισε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος προφανώς θέλησε να… ταράξει τα νερά πριν το ματς με τον ΠΑΣ αλλά και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να… κάνουν τη δουλειά τους την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ και να πάρουν τη νίκη, παρότι αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας για να κατακτηθεί και μαθηματικά ο 44ος τίτλος.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, με αυτή την παρουσία του στου Ρέντη θέλησε να περάσει και τα ξεκάθαρα μηνύματά του ενόψει της επόμενης σεζόν, μεταφέροντάς τους ότι ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και άπαντες βρίσκονται… υπό κρίση. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι χρειάζεται για να βελτιώσει κατακόρυφα την εικόνα της ομάδας την επόμενη σεζόν, όσες αλλαγές και αν χρειαστεί να γίνουν…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play