Φοβερά πράγματα – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει ο “σωτήρας” του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα πάθετε

Φοβερά πράγματα – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει ο “σωτήρας” του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα πάθετε
Τι απίστευτο συμβαίνει εδώ και μήνες, όλοι το γνωρίζουν, αλλά κανένας δε μιλάει;

​Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο άνθρωπος που – υποτίθεται- ήρθε για να διορθώσει τα κακώς κείμενα παραμένει εδώ και πολύ καιρό ανενεργός.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον Κώστα Κουτσοκούμνη, ο οποίος από τότε που έβαλε πλώρη για να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Μάριο Λευκαρίτη, στην ΟΥΕΦΑ, στην ουσία έπαψε να ασχολείται με τα ελληνικά ζητήματα και όλα όσα γίνονται στη Super League.

Αυτή η κατάσταση ισχύει μήνες τώρα, από τον περασμένο Δεκέμβρη, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι οι προσπάθειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να βρει το δίκιο της στην υπόθεση με την απειλή για αφαίρεση βαθμών, θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες.

Κάτι για το οποίο, φυσικά, τα υπόλοιπα στελέχη της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ έχουν ενημερώσει τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος με τη σειρά του το έχει διαμηνύσει, off the record, σε όλες τις ομάδες, προκειμένου να έχουν γνώση της κατάστασης.

Είναι απορίας άξιον, πάντως, πώς είναι δυνατόν να ορίζεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ένα άτομο, προκειμένου να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτό λίγο καιρό αργότερα, να προορίζεται για άλλο πόστο και στην ουσία να μην εμπλέκεται ποτέ ενεργά για την επίλυση των ελληνικών ζητημάτων που τόσο ταλανίζουν τον χώρο.

Κι όλα αυτά, βεβαίως, εις γνώσιν τόσο του υφυπουργού αθλητισμού όσο και των ομάδων…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play