Τους “έφτιαξε” με… Βράνιες ο Λεμονής

Τους “έφτιαξε” με… Βράνιες ο Λεμονής
Ο Τάκης Λεμονής θέλησε να ξυπνήσει τον εγωισμό των παικτών του Ολυμπιακού χρησιμοποιώντας τις αναρτήσεις του Όγκνιεν Βράνιες στα social media.

​Η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μεγάλη Πέμπτη στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. 

Ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί με διάφορα τρικ να αφυπνίσει τους παίκτες του και να τους κάνει πιο αποφασιστικούς εν όψει της ρεβάνς. 

Χθες, παρότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» επισήμανε στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου με νίκη εξασφαλίζεται μαθηματικά ο τίτλος, δεν ξέχασε τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. 

Ο 57χρονος προπονητής θέλοντας να θίξει τον εγωισμό των παικτών του είπε πως οι παίκτες της ΑΕΚ προκαλούν και υποτιμούν τον Ολυμπιακό με αναρτήσεις τους στα social media κάνοντας ειδική αναφορά στον Όγκνιεν Βράνιες. 

Στα αγωνιστικά, από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Ντα Κόστα λόγω ίωσης, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και λογικά θα είναι διαθέσιμος. Εκτός από το ματς της Κυριακής θα είναι ο τιμωρημένος Μποτία, με τον Ρέτσο να παίρνει θέση στο κέντρο άμυνας.

Ο νεαρός άσος έχει θέσει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα και στη ρεβάνς Κυπέλλου, καθώς το δίδυμο Ντα Κόστα-Μποτία δεν έχει λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play