Του βάζουν πωλητήριο στο λιμάνι και τόσα θέλουν – Με ποιες ομάδες μιλάνε

Του βάζουν πωλητήριο στο λιμάνι και τόσα θέλουν – Με ποιες ομάδες μιλάνε
Το καλοκαίρι έρχεται και τα μεταγραφικά σενάρια παίρνουν από τώρα φωτιά. Για ποιον ζητάει όλο το χαρτί ο Ολυμπιακός;

​Είναι γνωστό πως στον Ολυμπιακό περνούν από “κόσκινο” τις πωλήσεις και τις αγορές ποδοσφαιριστών και ειδικά όταν πρόκειται για δικά τους παιδιά, τότε η πρόταση που θα έρθει, θα πρέπει να είναι πολύ καλή οικονομικά.

Ένα από σημαντικά “περιουσιακά” στοιχεία της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις φετινές εμφανίσεις του, τόσο στην θέση του αριστερού μπακ, όσο και σε αυτήν του αμυντικού μέσου. Ωστόσο, η βασική του θέση και αυτή που τείνει να καθιερωθεί στο Λιμάνι είναι του κεντρικού αμυντικού.

Ο νεαρός στόπερ έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως της Ατλέτικο που βγήκε στην δημοσιότητα, εντούτοις το “ζεστό” και προχωρημένο ενδιαφέρον υπάρχει από Γερμανία μεριά, από την Γκλάντμπαχ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας έχουν μιλήσει με την οικογένεια του Ρέτσου, παρόλα αυτά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα έρθει στα γραφεία του Ολυμπιακού, που δεν θα πουλήσει… κοψοχρονιά τον παίκτη.

Τουναντίον, οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να… ξεπουλήσουν τον 18χρονο, αλλά να τον δώσουν σε μια κορυφαία ομάδας της Ευρώπης και με το κατάλληλο αντίτιμο. Αντίτιμο, που έχει οριστεί από τον Ολυμπιακό, πάνω από τα 12 εκ. ευρώ.

Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης, με την οποία θα κάνουν οποιαδήποτε συζήτηση για τον Ρέτσο οι Πειραιώτες, αν και είναι πολύ δύσκολο να δώσει τέτοια χρήματα μια ομάδα όπως η Γκλάντμπαχ.

Πάντως, στον Ολυμπιακό περιμένουν πως αν έρθει κάποια πρόταση, έστω και 6-7 εκ. ευρώ από Έλληνα μάνατζερ, χωρίς σύνδεση με τους Πειραιώτες, τότε είναι πολύ πιθανό να κινητοποιηθεί όλη η πιάτσα των μάνατζερς και να βρεθεί ακόμα καλύτερη πρόταση για τον νεαρό, αν όχι φέτος, για του χρόνου, που είναι και το πλάνο για πώλησή του.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γιουβέντους, αλλά με 12 εκ. ευρώ δεν θα κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει για τον Ρέτσο. Εδώ δεν το έκανε με τον Κώστα Μανωλά, που είναι ήδη “ψημένος” σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, σαν την Ρόμα.

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπακός θέλει το καλύτερο δυνατό για τον παίκτη και το ταμείο του και απλά θέτει την τιμή του από φέτος, ώστε να μπορέσει να τον “κεφαλοποιήσει” για του χρόνου και να τον πουλήσει στα χρήματα που θέλει.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play