Νέο σημαντικό πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού!

Νέο σημαντικό πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού!
Ενώ ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για κρίσιμες αναμετρήσεις, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο να πονοκεφαλιάζει για βασικό παίκτη του!

​Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βλέπει τον Χοσέ Αμπέρτο Κάνιας να μην προπονείται.

Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Τα καλά νέα για τον ΠΑΟΚ αφορούν τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και φυσικά τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα ήταν χωρισμένη σε τρία κομμάτια. Το πρώτο είχε χαρακτήρα εισαγωγής – μετά το ρεπό – στη δουλειά που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Το δεύτερο αφορούσε τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ταχύτητας με ασκήσεις συναρμογής και το τελευταίο σκέλος του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην τεχνική και την τακτική.

Ο μοναδικός που δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, ήταν ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ποδοκνημικής.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, επίσης, συνεχίζει το δικό του προσωπικό αγώνα ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν υποβάλλεται καθημερινά σε θεραπείες στο τραυματισμένο του γόνατο.

Την Τρίτη (18.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play