H… επίδραση της Τούμπας

H… επίδραση της Τούμπας
Ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν διανύει πορεία πρωταθλητισμού στην Super League, καθώς δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκεια, βρίσκεται έξι (τρεις αν δεν είχε την τιμωρία του -3) βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ.

Στην πορεία του Δικεφάλου, μεγάλη συμβολή είχε και η ιστορική έδρα των «ασπρόμαυρων», καθώς στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ σε 14 ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετράει 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με 28 γκολ ενεργητικό και μόλις 8 παθητικό.

Γονάτισε τους τρεις του ΠΟΚ

Χαρακτηριστικό είναι πως την φετινή σεζόν, από την Τούμπα έφυγαν ηττημένες και οι τρεις ομάδες του πάλαι ποτέ κραταιού… ΠΟΚ. ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Παναθηναϊκός λύγισαν στην έδρα του ΠΑΟΚ, που με αυτόν τον τρόπο κατέρριψε μια επίδοση, που κρατούσε σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος, είχε να κερδίσει και τους τρεις… μεγάλους του κέντρου από την σεζόν 1978-1979. Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα στα τρία ντέρμπι, κατάφεραν να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη, αφού λύγισαν την ΑΕΚ με 1-0, τον ΟΣΦΠ με 2-0 και τον Παναθηναϊκό με 3-0!

Ο κόσμος… γύρισε στην Τούμπα

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, επέδρασε θετικά και στους οπαδούς του Δικεφάλου, που την φετινή σεζόν ανέβασαν τον μέσο όρο προσέλευσης, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν των «ασπρόμαυρων» στην Super League.

Φέτος ο μέσος όρος προσέλευσης στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ, είναι 12.181, κατά δύο χιλιάδες περισσότερο από τις 10.569 την σεζόν 2015-2016 και κατά πολύ περισσότερο από το 8.686 της σεζόν 2014-2015! Τουτέστιν ότι οι εμφανίσεις των «ασπρόμαυρων», έφεραν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, μετατρέποντας την Τούμπα σε φρούριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play