Νοκ άουτ ο Παυλίδης για τον Άρη

Νοκ άουτ ο Παυλίδης για τον Άρη
Με τον Μπάμπη Παυλίδη να αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Νίκο Κωστένογλου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού(13/4, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Ο έμπειρος μέσος είχε νιώσει ενοχλήσεις στη μέση από το τέλος της χθεσινής προπόνησης, δίχως όμως να εκφραστεί αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα. Σήμερα (12/4) δεν κατάφερε να προπονηθεί και υπό αυτές τις συνθήκες δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας η οποία σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Αίγιο.

Η απουσία του Παυλίδη σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή στην αριστερή πτέρυγα καθώς ο Κωστένογλου είχε προαποφασίσει να χρησιμοποιήσει εκεί τον ποδοσφαιριστή. Στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού βρίσκονται τρεις λύσεις. Η πρώτη είναι να τοποθετηθεί εκεί ο Πίτου Γκαρσία, αυτομάτως όμως θα δημιουργηθεί πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η δεύτερη είναι να παίξει στην πτέρυγα ο Λούκα Μιλούνοβιτς ο οποίος όμως έδειξε ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στον πρόσφατο αγώνα με την Καλλιθέα. Η τρίτη είναι ο Στέφανος Ντόγος τον οποίον είχε χρησιμοποιήσει ο Κωστένογλου στο παρελθόν.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

πηγή: gazzetta.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play