Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: “Στο 40%-60% η συμμετοχή του Βαρέλα”

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: “Στο 40%-60% η συμμετοχή του Βαρέλα”
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα χρειαστεί και να... προσευχηθεί για να προλάβει τον ημιτελικό της Τετάρτης.

​Ο νέος «πονοκέφαλος» για τον Βλάνταν Ιβιτς ακούει στο όνομα «Φερνάντο Βαρέλα». Ο 29χρονος στόπερ αντικαταστάθηκε από τον Στέλιο Μαλεζά στη διάρκεια της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής και η εικόνα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ μαρτυρούσε πολλά.

Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός «συνελήφθη» αρκετές φορές από τον φακό να κρατάει με τα χέρια του το πρόσωπό του, φοβούμενος πως οι ενοχλήσεις που ένιωσε θα τον έβγαζαν νοκ άουτ από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες συμμετοχής του, τη δεδομένη στιγμή, να μην είναι με το μέρος του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής έδειξαν πως έχει υποστεί μικρή διάταση στους κοιλιακούς. Χθες το μεσημέρι, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Βαρέλα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, που έδειξαν μεγάλη βελτίωση στο σημείο του τραυματισμού, με τον Αφρικανό να υποβάλλεται σε διπλή θεραπεία λόγω του αυριανού ημιτελικού (σε διαφορετική περίπτωση η αποθεραπεία θα κυλούσε διαφορετικά) και στη συνέχεια να ακολουθεί το πρόγραμμα αποφόρτισης των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Η θέληση του Βαρέλα να αγωνιστεί είναι δεδομένη, όπως και η αντίστοιχη του Βλάνταν Ιβιτς να τον έχει στη διάθεσή του. Ο Αφρικανός θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα και το πλέον πιθανό σενάριο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή, έτσι ώστε το μεσημέρι της Τετάρτης να διαφανεί αν θα είναι σε θέση να βρίσκεται στη 18άδα ή και στην ενδεκάδα του ημιτελικού της Λεωφόρου.

Μέχρι στιγμής, ο Βλάνταν Ιβιτς δεν είχε ρισκάρει συμμετοχή παίκτη που δεν είναι 100% έτοιμος, με πλέον πρόσφατο το παράδειγμα της διαχείρισης του τραυματισμού του Χοσέ Κάνιας, αν και κάθε περίπτωση, βάζοντας στη ζυγαριά τον εκάστοτε παίκτη και το εκάστοτε παιχνίδι, είναι διαφορετική.

Πηγή: sentragoal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play