Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προβάδισμα για Καρντόσο στην επίθεση

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προβάδισμα για Καρντόσο στην επίθεση
​Ο Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, με τον Ιρανό επιθετικό να μένει σε ρηχά νερά, καθώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έμεινε φυσικά ικανοποιημένος από την απόδοση του διεθνούς στράικερ και δεν είναι τυχαίο ότι αντικατέστησε τον Ανσαριφάρντ με τον Καρντόσο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λεμονής έχει αποφασίσει για τους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν εναντίον της ΑΕΚ κι αυτήν τη στιγμή «παίζεται» η θέση στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών. Μέχρι να ξεκινήσει το ματς στη Λιβαδειά όλοι θεωρούσαν πως ο Ανσαριφάρντ ήταν το φαβορί για να παίξει στο βασικό σχήμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Καρντόσο έχει πλέον κι αυτός πολλές πιθανότητες να είναι βασικός, όχι τόσο λόγω της δικής του απόδοσης και του γκολ που πέτυχε, αλλά λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας που είχε ο Ιρανός. Θα πρέπει λοιπόν να σημειωθεί ότι ο Λεμονής δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το ποιος εκ των δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά έχει μπροστά του δυο μέρες για να κάνει την επιλογή του.

Πολλά θα φανούν μέσα από τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, που ο 57χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να φανερώσει τα πλάνα του. Η σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» είναι προγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα.

Πηγή: sentragoal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play