Αυλαία στα ημιτελικά στο Ρέντη

Αυλαία στα ημιτελικά στο Ρέντη
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό (21:00, Novasports 3) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Volleyleague.

​Ολυμπιακός, έχοντας τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο θα έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τέλους. Οι Πειραιώτες κόντρα στην ομάδα από το Βραχάτι θέλουν να επιβεβαιώσουν το ρόλο του φαβορί και να περάσουν στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου είχαν απουσιάσει πέρσι. Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν με 2-0 νίκες τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν έχει επικρατήσει δύο φορές στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Τζάστιν Νταφ που είχε χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε: «Περιμένουμε να γίνουν δυνατά παιχνίδια κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Ο αντίπαλός μας προκρίθηκε δίκαια στην ημιτελική φάση των πλέι οφ κόντρα στην Κηφισιά και διαθέτει ένα καλό σύνολο με ένα καλό προπονητή. Από κει και πέρα εμείς θα δώσουμε τα δυο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας και θέλουμε από το πρώτο ματς να είμαστε επιθετικοί και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας για να προκριθούμε στους τελικούς των πλέι οφ».

O λίμπερο του Ολυμπιακού Κόνραντ Γκούζντα σχολίασε: «Συνεχίζουμε σοβαρά την πορεία στα ημιτελικά των πλέι οφ. Θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού με όσο το δυνατόν, πιο καθαρό σκορ γίνεται. Δουλέψαμε σοβαρά αυτή την εβδομάδα πάνω στα πλάνα του αντιπάλου και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτούς τους αγώνες». 

Ο Παμβοχαϊκός για τρίτη φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά το 2013 βρίσκεται στην ημιτελική φάση των πλέι οφ. Η ομάδα του Βραχατίου μετά από μία εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο και την πρόκριση επί της Κηφισιάς με 2-0 νίκες θέλει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και για δεύτερη φορά στην ιστορία του (μετά το 2013) να προκριθεί στον τελικό. 

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «O Παμβοχαϊκός επέστρεψε στους ημιτελικούς και θέλουμε να το ζήσουμε όλοι στην ομάδα αλλά και όσοι είναι κοντά μας. Έχουμε πολύ δύσκολη προσπάθεια. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας. Έχει ελάχιστα αδύναμα στοιχεία τα οποία έχουμε εντοπίσει και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε. Στόχος μας είναι να δώσουμε δύο αγώνες στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να νικήσουμε έναν αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού. Η πορεία μας στο εφετινό πρωτάθλημα δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα επιλογών αλλά και σωστού προγραμματισμού από την διοίκηση. Όταν είχα αναλάβει την ομάδα είχα ζητήσει τρία πράγματα. Το πρώτο να γίνονται οι πληρωμές στην ώρα τους, το δεύτερο να υπάρχει θέρμανση στο γυμναστήριο και το τρίτο να έχει η ομάδα τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. Ολα έχουν τηρηθεί στο έπακρο. Αυτό το εισπράττει η ομάδα και το βγάζει στο γήπεδο».

Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 19 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 14-5. Ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 11-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play