Nissan X-Trail με δώρο το drone!

Nissan X-Trail με δώρο το drone!
Σε 1.200 μονάδες θα παραχθεί το Nissan X-Trail X-Scape, που θα έχει στον στάνταρ εξοπλισμό του drone. Ο Νίκος Λιβανός εστιάζει την προσοχή του στις δυνατότητες του που προσφέρει τόσο το ιαπωνικό SUV όσο και σε αυτές που παρέχει το drone.

Έχουμε ακούσει – και δει – δώρα σε μοντέλα, όπως κλιματισμό, ηχοσύστημα, σύστημα πλοήγησης, δώρο τα τέλη κυκλοφορίας. Αλλά, αυτή τη φορά, η Nissan έρχεται να πρωτοπορήσει!

Το νέο Nissan X-Trail X-Scape προσφέρεται με στάνταρ στον εξοπλισμό του ένα drone. To συγκεκριμένα – και ελαφρύ – drone διαθέτει προηγμένη οπτική τεχνολογία εντοπισμού και “follow me” GPS, έτσι ώστε οι χειριστές του να μπορούν, εν κινήσει, να “τραβήξουν” φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο μελλοντικός αγοραστής της συγκεκριμένης έκδοσης θα μπορεί να αποθανατίζει τα πάντα, από μια εκδρομή στην εξοχή ή μια μεγάλη απόδραση στο βουνό. Το συγκεκριμένο drone ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια. Ο χρόνος πτήσης αγγίζει τα 25 λεπτά. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να το αποθηκεύει εύκολα, χάρη στο ειδικό σακίδιο πλάτης που το συνοδεύει.

Το συγκεκριμένο X-Trail X-Scape θα παραχθεί σε μόλις 1.200 μονάδες αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του. Θα συνδυάζεται με κινητήρα πετρελαίου των 1.6 λίτρων (130 ίππων), και μόνο στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Techna.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play