Πόκερ με τις κάρτες στην ΑΕΚ

Πόκερ με τις κάρτες στην ΑΕΚ
Εννέα ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο και πλέον χρειάζεται σωστή διαχείριση για να βγει αναίμακτα η χρονιά.

​Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχουμε πλέον μπει και απομένουν μόλις 5 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν, πριν από την έναρξη των playoffs.

Μία διαδικασία που, μαζί με το κύπελλο, θα κρίνει όλη τη φετινή χρονιά για την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι (θεωρητικά) δύσκολο, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ενδιάμεσα υπάρχουν και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Και ένα από τα πράγματα που θα έχει να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ, πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, είναι και το κομμάτι των καρτών.

Εννέα ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται ήδη στο όριο με τις κίτρινες, την στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός θα επιδιώξει σίγουρα να έχει όλο το ρόστερ του «καθαρό» πριν ξεκινήσουν οι αγώνες κατάταξης.

Κάτι που σημαίνει πως στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα χρειαστεί στρατηγική για το που θα επιλεγεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να δεχθεί κάρτα και σε ποια παιχνίδια θα κληθεί να εκτίσει την ποινή του. Ας δούμε όμως αναλυτικά πως έχουν τα πράγματα.

Οι επίφοβοι υψηλού κινδύνου

Οι τρεις που βρίσκονται στο όριο, αλλά με 6 κίτρινες κάρτες, είναι ο Ογκνιεν Βράνιες, ο οποίος να θυμίσουμε ότι εξέτισε στο Περιστέρι την τιμωρία του για τη συμπλήρωση 4 καρτών, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Αντρέ Σιμόες. Βασικότατα στελέχη, που κάνει πολύ δύσκολη την επιλογή του Χιμένεθ. Οι παραπάνω, αν δεχθούν μία ακόμα κίτρινη, θα κληθούν να εκτίσουν ποινή δύο αγωνιστικών και τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι με Πλατανιά στην Κρήτη, με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, με Λεβαδειακό και ΠΑΣ, εκτός έδρας.

Με μία αγωνιστική

Εκτός από τους παραπάνω, άλλοι 6 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο, αλλά με κίνδυνο μίας αγωνιστικής τιμωρία. Αυτοί είναι οι Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Λάζαρος, Αλμέιδα, Γκάλο και Πέκχαρτ. Και όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, βλέποντας όλα τα ονόματα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ίδιες γραμμές ή ακόμα και στις ίδιες θέσεις, που σημαίνει ότι μπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, με δεδομένο ότι τα περιθώρια είναι ελάχιστα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αυτοί που «καθαρίζουν»

Το θετικό είναι ότι δύο παίκτες αναμένεται να «καθαρίσουν» το επόμενο διάστημα. Ο Κολοβέτσιος, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες, θα εκτίσει την ποινή του με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ντίντακ, για τον ίδιο λόγο, θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κρήτης με τον Πλατανιά.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play