ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε τρέξιμο ο Κάμπος

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε τρέξιμο ο Κάμπος
Ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην προπόνηση του ΠΑΟΚ επέστρεψε και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

​Η προπόνηση τελείωσε και όμως κανείς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αποχώρησε από το γήπεδο. Με το πρόσωπο κόκκινο από τους ένταση (κι από τον ήλιο) οι παίκτες κάθισαν στα στρώματα γυμναστικής μην έχοντας τη δύναμη να φύγουν για τ’ αποδυτήρια.

Σε ένα πρόγραμμα μικρής διάρκειας, αλλά υψηλής έντασης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην φυσική κατάσταση, την αντοχή και τη δύναμη μέσα από μια σειρά ασκήσεων με παιχνίδια σε μικρό χώρο. 

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός της Παρασκευή (24.03) και γυμνάστηκε κανονικά, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Μετά την προπόνηση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις στο νερό, με τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου να γίνονται για λίγο… πολίστες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play